Üniversitemizde Kayıt İşlemleri Tamamlandı

2024 YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sonuçlarına göre Üniversitemiz bölüm ve programlarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz kayıt işlemlerini tamamladı.

E-devlet üzerinden kayıt yaptırmayan ya da ilimizi ve Üniversitemizi görmek isteyen öğrencilerimiz aileleri ile birlikte Üniversitemiz Merkez Kampüsü’ne gelerek kayıtlarını yaptırdı ve kampüsümüzü gezdi.

Kayıt yaptıran öğrencilerimize eğitim hayatında başarı dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, ailemize yeni katılan öğrencilerimizin e-Devlet üzerinden kayıt yaptırabileceği gibi dilerlerse aileleriyle beraber kampüsümüze gelerek Üniversitemizi ve şehrimizi yakından tanıyıp, yüz yüze kayıt yaptırabileceğini belirtti. Öğrencilerimizin ailelerinin gönüllerini ferah tutması gerektiğini belirten Rektörümüz, ''Çocuklarınız artık bizlere emanet. Üniversitemizdeki eğitim sürecinden en donanımlı şekilde çıkmaları için gerekli tüm desteği ve imkânları sunacağız.'' ifadelerini kullandı.

Öğrencilerimiz, yüz yüze kayıt işlemlerini 19-23 Ağustos 2024 tarihlerinde 09:00 ile 17:00 saatleri arasında, Merkez Yerleşke Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığında bulunan kayıt bürosunda yaptırdı. Öğrencilerimiz, elektronik kayıt işlemlerini ise 19-21 Ağustos 2024 tarihleri arasında e-Devlet şifresi ile https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/ adresi üzerinden yaptırdı.