Gürsu Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Dönmez ve Doç. Dr. Osman Kandara Rektörümüzü Ziyaret Etti

Gürsu Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Dönmez ve Southern Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman Kandara, Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erol Yılmaz ve Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci de eşlik etti.

Bursa'nın iç ve dış pazarında yoğun talep gören marka ürünlerinden armut üretiminde kaliteyi ve verimi artırmak amacıyla Üniversitemizin Gürsu Ziraat Odası ile yaptığı ortak çalışmalar neticesinde Gürsu’da faydalı böcek salımı yaparak ilaçsız tarım için önemli bir adım attıklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında misafirlerine bilgi verdi.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.